vrijdag 8 september 2017

Tamiya 57405 RC Trike / Three Wheel Bike

BRENGT TAMIYA EEN RC TRIKE UIT

Tamiya did it again.... en brengt echt totaal iets anders uit. Geen auto, geen drone of vliegtuig maar een echte RC driewieler. Ben echt benieuwd hoe deze er in werkelijkheid uit gaat zien en hoe deze rijdt, geduld is dan ook een schone zaak. Maar vermoed wel dat deze nieuwe trike wel ieen grote funfactor heeeft en in de categorie van Wild Willy, Honda city Turbo GF-01 etc valt.
De motor en de tandwielbehuizing iverwerkt in de achterzijde van het nieuwe chassis,  in het middengedeelte is ruimte voor de rc electronica.  De accu is verwerkt in het voorste gedeelte van het chassis. Maar hoe het chassis er werkelijk uitziet is nog maar de vraag en moet iedereen nog gissen. Daarnaast mag natuurlijk een komische bestuurder met een helm  niet ontbreken. Misschien een met Wild Willy hoofd?
Valt de driewieler om.. geen probleem...het is voorzien van een mechanisme dat ervoor zorgt dat het weer op wielen komt te staan.
Dit is ubercool, super gaaf, kan niet wachten tot deze trike in Nederland is geland. schrijf mij in.... waar kan ik tekenen???
Ziet er goed uit Tamiya. Met dank aan Tamiyblog 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten